4 stk kyllingfilet
4 skive brie
2 ss hakket frisk timian
salt og pepper
1 pose knaskerøtter
- 1 stk rødløk i ringer
- ½ stk fennikel
- 1 stk hjertesalat
- 4 skive syltede rødbeter i staver
Urterømme:
2 dl lettrømme
- saften av ½ stk sitron
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 1 ss hakket frisk dill
- 1 ss hakket frisk kruspersille
snitt kyllingfileten og fyll den med ost og timian.
kryddre med salt og pepper og surr bacon rundt .
stek kyllingfilet på middels varme i stekepannen i litt smør til de blir pent brune
legg dem i ildfast form å sett dem i ovnen på 180 grader i ca 10 til 15 min
stek grønnsaken møre på stekepannen
bland sammen alle inngidiensene til urterømmen og la den
stå i noen minutter .
dander alt på tallerken og server :)
Jeg har gjort en liten vri på denne oppskriften
brukte ett kalkunbryst isteden for kyllingfilet.
bruker samme framgangsmåte da .
Bare att man bruker ett steketermometer og tar den ut
når det viser 68 grader .
Håper det smaker
kilde Matprat
|
Prøv å fyll filean mæ fetaost, hakka basilikum, hvitløk og chili :) namme!
SvarSletttusen takk for tipse :)
Slett